Bereikbaarheid

Overal gratis parkeren in Oud-Beijerland

Sinds 1 juli 2016 kunt u gratis parkeren in Oud-Beijerland. Er zijn veel parkeerplekken en het is zeer goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer, zowel van binnen de Hoeksche Waard of Spijkenisse, Barendrecht, maar ook Rotterdam. Of kom ook eens met de pont of een eigen plezierboot. 

Wanneer u Oud-Beijerland

bezoekt raden wij aan om te parkeren in Centrum noord op het Ankerplein, Het Dok of Vierwiekenplein. Dit zijn de grootste parkeerterreinen. Op een klein aantal parkeerplekken in het centrum geldt het shop&go principe. Hier mag u maximaal 30 min parkeren voor korte boodschap. Geef uw aankomsttijd aan met een blauwe parkeerschijf. Dit wordt duidelijk bij de locaties aangegeven. 

Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de grotere parkeerterreinen!

Actie voor het inleveren van ongebruikte bezoekers kraskaarten

Wanneer u in het bezit bent van ongebruikte bezoekerskraskaarten dan kunt u deze inleveren bij onderstaande winkels/horeca. De ongebruikte kraskaarten zijn normaal

gesproken 2,05 waard, maar bij inlevering bij onderstaande ondernemers krijgt u maar liefst 4 euro korting op uw aankoop!  

Voorwaarden:

-  Een ongebruikte kraskaart heeft geen beschadigingen op de grijze kraslagen. 

- U kunt deze kraskaarten van 1 juli t/m 31 dec 2016 inleveren.

- Minimale besteding van 10,-

- 1 kraskaart per keer

Deelnemers tot nu toe:

- Duifhuizen

- Gentlemen Mode

- Livera

- Sport2000

Van der Ham Optometristen

- Goudsmid Marielle Zuidijk 

- WAAR

- Lolyfant

- Sunteam

- HEMA

- Bibelot

- D’r Onder 

- Versteegh Jeans

- Juwelier Bijland

- BAZZ jeans & casual

Openbaar vervoer

Het centrum van Oud-Beijerland is verder bereikbaar per bus (zie www.connexxion.nl) en vanuit Spijkenisse en Rhoon ook per veerpont (zie www.rhoonsveer.nl).